top of page

Platsen för olika evenemang

Mer än ett café

Pikkurastas är mer än ett café.

Du är välkommen – våra dörrar är öppna!!

Den pigga sjuttioåringen (huset alltså ...) lämpar sej för många ändamål: vi har organiserat basarer, produktpresentationer, musikevenemang, julmusik, födelsedagar, baby showers, otaliga möten, dagisbesök och mycket mer!

 

Huset kännetecknas av stämning från 50-talet med inslag av Villa Villekulla -atmosfär!

Husdjur är välkomna! Det vet också vår stamgäst Wanda, som fotograferades förra sommaren på terrassen. Under regn- och vintersäsongen trivs hundar på verandan. På sommaren föredrar våra lurviga vänner att koppla av ute på terrassen.

 

Företagarna på vår vindsvåning och deras verksamhet ger bystugan sin egen charmiga prägel - vi har en fin arbetsgemenskap här i bystugan!

 

Vi har en ny konstutställning varje månad i Pikkurastas. Vi har haft turen att få visa upp konstverk av många konstnärer från Sibbo.

 

På fotot intill ses Eila Heikkiläs oljemålningar i december 2019.

 

Mer information om utställningarna hittar du här >>

Aktuellt just nu

Kolla här vad som händer i bystugan just nu. Vi sammanställer utställningar, andra evenemang och information på vår nyhetssida :)

Summer Concert at Pikkurastas Terrace
Wanda
Oil painging Art Exhibition Table Cafe
The audience enjoyed the Concert held at Pikkurastas Terrace

Vilken typ av tillställningar skulle intressera dej?

Kurser, workshops, konstutställningar, föreläsningar ... Vilken typ av evenemang vill du att vi ska ordna? Café Pikkurastas är invånarnas bystuga och mötesplats. Låt oss höra mer om dina önskemål. För att inte glömma barnen!

 

Skulle du vara intresserad av etniska kulturer och fjärran länder? Eller vill du hellre träffa en författare? Vill du ordna en produktpresentation i Pikkurastas?

 

Berätta om dina idéer!

Dom kanske också intresserar andra kunder.

Pikkurastas_kukka_keltainen-01.png

Caféet kan hyras för privata evenemang med eller utan catering.

bottom of page