Café och bageri
i Sibbo, Söderkullas Hassellund

Café-bageriet Pikkurastas erbjuder hembakade delikatesser och bageriprodukter till både vardag och fest. Du kan också njuta av lätta luncher hos oss. Du hittar oss precis intill Nya Borgåvägen i Hassellunden i Söderkulla, Sibbo.

Kahvila-leipomo Sipoo

Lunch hos oss!

Caféet, bageriet och että lunchställe - vi lagar smaklig mat från närproducerade råvaror. Välkommen till lunch på vardagarna! Även take-away. Du kan betala med Edenred, Smartum eller ePassi. 

Brunch/frukost på lördagar och söndagar!

En trevlig veckoslutsbrunch i Pikkurastas med familj och vänner är det lilla extra man kan unna sej. Och det blir mer glamoröst med mousserande vin till när du njuter av bakverk, nåt saltigt och andra delikatesser och kaffe eller te :) Brunchen vänder sig till en frukost om du lämnar bort den varma rätten och efterrätten. Men det allra bästa reformen är att du kan bara stiga in utan att boka bordet i förväg. 

På vårt café-bageri hittar du läckra kakor och salta produkter 

Vår konditor Melissa trollar fram bakverk av närproducerade råvaror av hög kvalitet i cafeets eget kök! En del av våra bakverk är framställda av glutenfria ingredienser och vi har även veganska delikatesser.

 

Du kan tillbringa en rofylld stund i vårt mysiga café eller beställa bageriprodukter hem till Sibbo eller t ex Helsingfors: vi   bakar gärna kakor och andra bakverk på beställning. I avsnittet "Se mer" (fi) kan du lära känna några av våra bageriprodukter!

Leipomotuotteet kotiin Sipoon alueella

Sibbos mysigaste festställe!

Caféet och bageriet Pikkurastas är också en mysig festplats. Oavsett om det är konfirmation, möten, möhippa, födelsedag, begravningskaffe eller rekreationsdag tar vi hand om trakteringen så att du kan fokusera på dina gäster.

Cafe Latte Cappuccino

Ekologiskt fairtrade kaffe

Vi använder prisbelönta kvalitetskaffesorter, som importeras och rostas av Cafetoria Roastery (fi).

 

Vårt kaffe är nymalet för vi malar det själv - kaffet är alltid fräscht och välsmakande. Du kan också köpa kaffe hem eller som gåva. Vi malar gärna kaffet åt dej!
 

Söderkullan kylätupa Pikkurastas

Bystuga

Det solblekta trähuset är en trivsam mötesplats. Förutom bageri- och caféprodukter kan du njuta av lätt lunch, konstupplevelser och olika evenemang hos oss.

Vi serverar även öl och mousserande vin.
 

Husdjur är välkomna och lekplatsen på gården är för alla barn!

Hej. Jag heter Wanda. Jag kom bara för att berätta att jag och min matte brukar åka till Pikkurastas på kaffe. Kom du också!

Kahvila-kylätupa Sipoossa

Kolla vad som händer här på caféet:

Nyheter - Aktuellt